вторник, 1 август 2017 г.

Хрупкаво пиле с мед и горчица











   Любимо, хрупкаво и по-вкусно от Кентъки фрайд чикън. Обещавам :)! Аз го сервирам с картофен чипс и топла салата със спанак, гъби и бекон. Насладете му се :).


6 долни пилешки бутчета
3 с.л. мед
3 с.л. едрозърнеста горчица
сокът на 1/2 лимон
сол и черен пипер на вкус
пресен розмарин


  Медът, горчицата, лимоновият сок, солта и пипера се смесват в купа и се разбъркват добре. Бутчетата се овалват в медената смес и се нареждат в тавичка, застлана с хартия за печене. Пекат се в предварително загрята на 200 градуса фурна за 30-40 минути.



  







   Бон апети :)!

Няма коментари:

Публикуване на коментар