сряда, 2 януари 2013 г.

Празничен венец



По празниците се презапасих с брашно, мая и зехтин и днес вместо да купувам хляб, реших да направя този венец по рецептата за Зехтинови питки на Ева Тонева, които можете да намерите и в моя блог. Това е най-вкусният хляб, който някога съм опитвала!


2 коментара:

  1. Чудесен е станал!
    Опитвала съм зехтиновите питки и мога да си представя вкуса им!
    От две години си правя домашен хляб и съм страшно доволна!
    Машината меси тестото, а го оформям извън нея различно!
    Във фризер издържа достатъчно време!

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря, Дани! Аз получих хлебопекарна за Коледа, която може да меси, но за сега предпочитам на ръка. Може би защото не правя хляб толкова често, колкото теб.

    ОтговорИзтриване